Bokning av faciliteter

Humanistlaboratoriet under Covid19-pandemin

Från och med 12 januari 2022 är enbart två av våra lokaler öppna för experimentellt bruk med ett begränsat antal deltagare och under strikta säkerhetsprotokoll.

Det är viktigt att ALLA användare, nya och gamla, kontaktar labbledningen innan de utför några aktiviteter. Alla användare måste också följa det strikta anvisningarna för att garantera säkerheten för både experter och deltagare.

För frågor, kontakta user_agreementshumlab.luse.

Allmän information för studenter, personal och externa parter vid Lunds universitet finns på universitetets huvudsida.

 

Bokning av studios och utrustning

Alla bokningar av studior och / eller utrustning görs i Time Edit. Alla användare i labbet, anslutna till Lunds universitet (LU), har behörighet att boka för projektaktiviteter. Om du är student eller anställd på LU men inte kan göra en bokning, vänligen be din PI att meddela laboratorieadministrationen så att du kan få tillgång. Om du inte är ansluten till LU, vänligen kontakta bookings@humlab.lu.se för hjälp.

Hur man bokar:

1) Klicka på bilderna under denna text och logga in med LU-ID. (Använd "högerklick" för att välja att öppna ett nytt fönster.) Du kan också använda dessa länkar:
Länk till bokning av studio
Länk till bokning av utrustning
2) Boka studio / utrustning. Information om varje facilitet kan hittas genom att klicka på objektet i menyn till vänster.
3) Ingenting kommer att debiteras, ”kostnadsställe” är bara för statistiska ändamål. Vänligen lägg till kontaktinformation och en kommentar om vilket projekt du bokar rummet / utrustningen för.
4) Boka endast anläggningarna på tider du är säker på att du kommer att behöva. Ta bort din bokning om du inte kommer att använda anläggningen, även om det är med kort varsel.

OBS: Vänligen boka faciliteter ENDAST för experiment / projektaktivitet.

Schedule view of all bookings

Here you can have a quick look and see what studios and/or equipment that are avaliable for booking.

Sidansvarig: Maja.Peterssonhumlab.luse | 2022-01-12