Ljud- och bildinspelning (LARM Studion)

Grupphandledning

Detta är en praktisk grupphandledning där du får lära dig att använda ljud- och videoutrustning för att producera bra ljud- och videoinspelningar både i en studio och i fältarbete.

Grupphandledningen riktas till forskare och studenter som behöver samla in ljud- och / eller video för sin forskning. Handledningen varar i fyra timmar och har maximalt åtta deltagare.

All utrustning tillhandahålls av LARM-studion och ingen tidigare erfarenhet krävs.

Personlig handledning

Vi erbjuder också personlig handledning för forskare och studenter som planerar att använda LARM-studion i sin forskning eller projekt. Dessa tillfällen anpassas till dina behov och du kommer att lära dig hur du själv spelar in i studion.

Handledningen kan t.ex. innebära att spela in med flera kameror (som i live-sändning), ljussättning och kameravinklar, ljudmixern samt programvara för redigering av musik mm.

För information och ansökan, kontakta Peter Roslund.

Sidansvarig: Maja.Peterssonhumlab.luse | 2020-09-09